Alles wat aar zoal meemaakt

3106Vliegen van Izmir naar Amsterdam

posted by on april 3rd, 2015

Dat ik van time lapse video’s hou is vast wel duidelijk – en zo wilde ik graag eens een hele vlucht in beeld hebben. De Gopro camera kwam terecht in een WC-rol kartonnetje met twee uitgeknipte gaten (voor de lens en de start-knop). Dat rolletje plakte ik met brede transparante tape op het ruitje.
Alles ging goed tot de stewardess net voor de landing vroeg wat die pleerol op het raam moest. Achteraf had ik er een pleepapiertje op moeten laten zitten en doen alsof ik hoge nood had…
Uiteraard heb ik de rol laten zitten want de landing met het heldere weer was het mooist van de hele reis!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.