Alles wat aar zoal meemaakt

108Stemmen: beter dan 007

posted by on november 22nd, 2006

stemmen

Vandaag zijn de verkiezingen voor het Nederlandse parlement. De stembureaus waren al vroeg open en zo stond ik om 7:30 uur op de stoep. Voor me dook een medewerker van het bureau de stemmachine in – met nummer 0001 Jammer: die had ik willen hebben! Maar met nummer 002 was ik toch zelfs James Bond met zijn rugnummer 007 nog een straatje voor. Later belde Jolande: zij had nummer 101 – ook net één nummertje hoger dan een magisch getal… Voor ik het stembureau in ging regende het pijpenstelen; toen ik er 2 minuten later uit kwam was het lekker droog. Ik hoop dat dat symbolisch zal zijn voor de algehele uitslag van de verkiezing!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.