Alles wat aar zoal meemaakt

066Pimp your, eh, foon

posted by on januari 17th, 2006

Opgepimpt karretje Gepimpte kar door een gepimpte foon

Tijdens de middagwandeling kwamen we tussen de kantoorkolossen van Rijswijk ineens dit stoere karretje tegen. Pimp your mobieltje zou je zeggen… En dat is precies wat ik wilde zeggen; natuurlijk is dit een heerlijk opgepimpt voertuigje, maar er is nog iets mobiels gepimpt: mijn telefoon! Sinds afgelopen zaterdag heb ik mijn nieuwe foon, die een behoorlijk goede camera aan boord heeft, zodat ik vaker onverwachte prentjes kan schieten! Zie voor een eerste serie prentjes (fraaie zaken en wilde bloopers): deze gallery

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.