Alles wat aar zoal meemaakt

102Een nieuwe auto!

posted by on november 5th, 2006

Ja, eindelijk is er wat te melden over de auto! Na bijna zes jaren is het witte Kadettje naar de sloop gegaan. Heel triest natuurlijk, maar ja aan alles komt een eind…. Het karretje werd er ook niet beter op: de rechterdeur wilde pas na een paar ferme trappen open, de dashboardlampjes werkten als een soort lichtorgel en zo viel er steeds meer uit… Omdat het beestje toch de APK van februari niet zou overleven en ik in de winter wel in een fijner autootje wilde rijden moest er wat gebeuren… Ik overwoog een grote, luxueuze kar, maar uiteindelijk won het verstand: een voordelig en praktisch bakkie maar wel in topconditie. En dat werd deze Astra: ook al 13 jaren oud, maar puntgaaf! Enne, het rijdt bijzonder veel lekkerder dan de Kadett… Hiermee is dan de Kadett periode in mijn leven afgesloten. Een A-type heb ik nooit gehad, maar de hemelsblauwe B van zwager Ruud blijft me altijd bij! Heel veel plezier heb ik ook beleefd aan de rode C in station-uitvoering met prachtige witte wielen. Wat kwam ie goed van pas tijdens de verhuizing naar Gouda! Een D Kadett heb ik nooit gehad, maar er wel in gelest. Tja, en de 2 E types hebben Mathijs en mij – en later ons hele gezin – ook van hot naar her vervoerd. Snifff… maar deze Astra is zo’n fijne kar dat ie ook ooit een belangrijk plekje in mijn herinnering krijgt!

 
 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.