Alles wat aar zoal meemaakt

044De CrystalVue Sharpshooter gekregen

posted by on juli 23rd, 2005

Dat is snel: dinsdag besteld in Amerika en op zaterdag al in huis: mijn nieuwe telescoopje, dat ook makkelijk op de adapter van mijn Canon A80 geschroefd kan worden met voor en achter 37mm schroefdraad. Die camera heb ik omdat ‘ie overal mee naar toe kan; dat ik geen telelens kan monteren was uit mijn hoofd gezet.
Maar nu wilde ik toch dingen dichterbij halen… en besloot geen duizenden euros in een luxe scoop te steken, maar eenvoudig te beginnen. En dat werd dit leuke apparaatje, waar ik nu mee ga leren werken. Voor bijzonderheden kun je hier kijken.
Onderstaande foto’s heb ik met Jolande’s Praktica geschoten!

 
Kleine krachtpatserDe kleine krachtpatser van voren
Met displayMet het uitgeklapte display van de A80
In perspectiefHier zie je de combinatie beter in perspectief
 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.