Alles wat aar zoal meemaakt

148Als nar opgetreden

posted by on april 18th, 2007

Vanochtend ging een wens van me in vervulling: optreden als nar!
Het is de Middeleeuwse week in Zorgcentrum Korte Akkeren, waarin van alles te beleven is: van troubadours, via een schandpaal met varkens en gier tot een heuse modeshow, lekker eten en wat al niet meer. Jolande heeft bijna alle kostuums zelf gemaakt, inclusief… mijn narrenpak.
Daarmee heb ik opgetreden voor en tussen de bewoners. Het was heerlijk om te doen en het lukte om een heleboel los te maken: verwarring, verwachting, spanning, uitbundige lach, verlegenheid, genegenheid en een draai om mijn oren.
Ik was nauwelijks gespannen van te voren en ook tijdens het optreden was er steeds het gevoel van zekerheid dat het prima zou gaan en alles spontaan mocht gebeuren. Mijn “motortje” liep, zoals Patrick me dat heeft geleerd. Door zijn training was niet alleen de beleving voor het publiek beter, maar genoot ik er zelf ook van. Zie hier een aantal prentjes (waarin ik mezelf maar even in het midden zet):
nar
narnarnar
narnarnar
narnarnar
narnarnar

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.