Alles wat aar zoal meemaakt

895652 Frames 2023 Q1

posted by on januari 15th, 2023

Af en toe hebben we een “fotochallenge” gedaan om lekker met dingen te werken die je anders wellicht niet zou doen. Nu ontdekten we 52frames en besloten dit jaar mee te doen.

Ik zet de foto’s ook in het blog uiteraard!

Week 1: zelfportret
Week 2: Blur the action
Week 3: your hobby
Week 4: Portrait of a Stranger
Week 5: Black and White (beetje gesjoemeld en het “monochroom” gemaakt)
Week 6: Shallow Depth of Field (met extra challenge F/1.4- ik heb maar 1 zo’n lens dus de 50mm Pentax gebruikt. Er moest ook een 30mm macropijp tussen om de partjes goed te kadreren dus technisch gesproken is het geen F/1.4 meer)

Week 7: chair. Met extra challenge: een verhaal. Verhalen zijn er zat hier: als deze stoel kon vertellen! En wat ‘ie vindt om naast de afvalbak geparkeerd te staan…
Week 8: line from a song. Al jaaaren zing ik in gedachten bij het voorbijrijden van dit bedrijf “Bleke Lena, ik heb je zo graag eens gevoeld, maar jij zegt niet nee en niet ja” van Raymond van het Groenewoud.
Week 9: macro. Met de telefoon geschoten: die heeft een aparte macro-camera van 5 megapixels en doet het best heel aardig!
Week 10: Opposite colors – zie ook de aparte post over tegenoverliggende kleuren
Week 11: high noon. Mooi momentje voor infrarood!
Week 12: Music. Vergis je niet: dit is weliswaar een Turkse Ba─člama maar slechts 15cm lang – gefotografeerd met een 10mm tussenring op de 24mm Samyang groothoeklens
Week 13: Get Low

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.