Alles wat aar zoal meemaakt

5776Naar Kroatie: dag 1

posted by on juli 19th, 2019

Na alle inpakwerk en andere voorbereidingen was het zover: de eerste dag van de grote trip naar de 2CV wereldmeeting in Kroatie. Gelukkig moest Jolande vroeg op dus ik kon relaxt allerlei laatste dingetjes doen.

Toon moest een onverwacht tripje naar Gouda maken dus we ontmoetten elkaar bij mijn huis.

Na wat lichte tegenwerking door mevrouw Tom (van Tom) die een eenrichtingweg niet helemaal begreep en een zelfuitgeroepen wereldkoerier die geen wereldchauffeur bleek te zijn arriveerden we bij Wim, die ons zijn legendarische courgettesoep en uitsmijters had beloofd. Wat geweldig was dat!

Lekker!
Treintje voor het huis van Wim. Zijn prachtige Acadiane mag dinsdag op pad.

Na de heerlijke en warme tussenstop reden Roel, Toon en ik naar camping de Krekelberg. Het werd een prachtig plekje onder de notenbomen!

Wel benieuwd hoe de nacht gaat worden. Het blijft droog, er is bijna geen wind en er schijnen geen muggen te zijn. Dus heb ik de binnentent niet opgezet in de kampeerkathedraal…

Met een nieuwe WordPress plugin kan ik de reis laten zien: de ATP GPS logger heeft aangestaan en de aangemaakte bestanden zijn met gpsbabel omgezet naar .gpx formaat en dan krijg je dit (als de gps een goede lock had anders wordt het een rechte lijn…):

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.