Alles wat aar zoal meemaakt

86612CV wereldmeeting Torun in Polen – evenement

posted by on augustus 17th, 2015

Eenmaal aangekomen op het evenemententerrein vonden we een mooi plekje (dat redelijk terug te vinden was in de enorme massaliteit) en werden we verwelkomd door de burgemeester in de moto-arena. Een klassiek Poolse geschiedkundige opvoering was fascinerend maar begreep ik maar gedeeltelijk.

De locatie was prachtig, naast een sportvliegveldje op een enorm veld onder een immer fascinerende hemel. De luchten in Torun zijn me heel sterk bijgebleven!

Een groot deel van de terugweg legden we af samen met Carolien, Rob en Bihan tot we ergens in Nord-Duitsland ons eigen weegs gingen. We hebben mooie stadjes aan de Oostzee gezien en reisden dagenlang door eindeloze bosgebieden met hier en daar een onderbreking of een dorpje. Waarom ze ooit besloten hadden meer “lebensraum” nodig te hebben ontging me volledig. Rationeel nog steeds maar later ben ik de irrationele kanten van ons brein beter gaan begrijpen…

DCIM\100GOPRO\GOPR1508.
DCIM\100GOPRO\GOPR1515.

Wat ik toen nog niet wist is dat ik ondanks de aanschaf van een eigen A-type – mijn heerlijke Dyane – de volgende wereldmeetings op allerlei manier zou mislopen…

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.